- Exclusive Businessclub -

BUSINESSCLUB EYCKENDUYNWelkom bij de businessclub op Landgoed Eyckenduyn. De leden van de businessclub, meer dan 40 bedrijven, weten het sportieve, zakelijke en culinaire goed te combineren. Er zijn jaarlijks veel activiteiten op en rondom Landgoed Eyckenduyn met onze businessclub.

Zo is er een speciale competitie in de zomer, kunt u deelnemen aan businessavonden, is er jaarlijks een dag die volledig door Landgoed Eyckenduyn word georganiseerd, die zal bestaan uit een golfkampioenschap gevolgd door gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje met uw collega’s en/of relaties en nog meer.

U kunt uw bedrijf op diverse mogelijkheden op Landgoed Eyckenduyn promoten. Door bijvoorbeeld lid te worden van de businessclub. Hier kunt u kiezen uit een verschillende lidmaatschappen. Ook kunt u een van onze 9-holes, de driving-range, scorekaart of diverse toernooien sponsor worden. Kortom veel interessante mogelijkheden op sportief en zakelijk gebied.

Mocht u interesse hebben om lid te worden van de businessclub. Vraag dan vrijblijvend naar ons informatiepakket. Wij nodigen u graag uit om onze businessarrangementen persoonlijk toe te lichten.


WORDT BUSINESS MEMBER

meld u nu direct aan

    Uw naam
    Uw e-mailadres
    Uw telefoonnummer
    Eventueel bericht