Negen uitdagende holes in een majestueuze omgeving
 
- Golfpro -

HANS STOCKX

 
 

Mijn naam is Hans Stockx, uw golfpro. Graag help ik u om uw golfspel te verbeteren. In 2007 heb ik in Vineuil de st. Firmin in Frankrijk mijn opleiding gedaan en behaald onder auspiciën van de WGTF  World Golf Teachers Federation. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan als golfleraar in Nederland en bij diverse golfbanen ervaring opgedaan. De laatste jaren assisteerde ik op golfbanen in de buurt totdat ik het aanbod kreeg om op Eyckenduyn  golfles te gaan geven. Ik vind het een hele eer om dit te mogen  gaan doen. In mijn jarenlange ervaring heb ik al veel beginnende golfers meegenomen in mijn enthousiasme, en al  diverse gevorderden “over hun dode punt geholpen”.

Mijn accent van golfles geven is;   K I S ( keep it simple). Ik houd van eenvoud, de golfsport is al moeilijk genoeg, vandaar! Bij aanvang van de golfles bekijken wij samen uw mogelijkheden, uw ambitie en uw tijd. Op basis van mijn analyse bepalen wij uw  verbeterpunten en daarmee gaan wij aan de slag.

Ook op het gebied van de golfuitrusting, kan ik u van  eerlijk advies dienen. Of het nu nieuwe -  of gebruikte golfclubs worden via mijn expertise als gediplomeerd “golfclub fitter” en vanuit mijn  bedrijf  Ready2Golf heb ik al veel golfers aan een betaalbare golfset geholpen. Ook voor reparatie of re-grippen van golfclubs  bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben een groot voorvechter  van het Sli-concept  (Golfprofessional; DeChambeau.) waarbij alle irons uit een golfset  een en dezelfde lengte hebben. Dit vereenvoudigd de golfswing, omdat de stand van de golfer altijd hetzelfde is ten opzichte van de golfbal en hierdoor een optimaal rendement krijgt.  Informeer gerust hiernaar, en vraag  een DEMO.

Op onze drivingrange, maar zeker ook in de baan van Eyckenduyn, wil ik u graag de fijne kneepjes van het golf bijbrengen. De uitgebreide mogelijkheden van de goed uitgeruste oefenfaciliteit op Eyckenduyn kunnen uw golfplezier alleen maar  vergroten.

Heb ik uw interesse in golfles geprikkeld, informeer dan de website en boek een golfles. Graag help ik u met deze golflessen  uw golfspel  en plezier  te verhogen. Een golfles met meerdere personen, tot maximaal 4 personen,  behoort ook tot de mogelijkheid. Dit is niet alleen gezellig, maar ook prijs gunstiger.

Een bedrijfs-golfclinic bij Golfacademy Eyckenduyn combineert sportief bezig zijn met voldoende tijd om te netwerken. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsfeest of als relatiemiddag met uw klanten. Een serie golflessen of een proefles? Wilt u uw golf-skills resetten? Of uw Handicap 54 behalen? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op.

tel; 06-53 190 181

Met sportieve groet,

Hans Stockx.
Uw golfprofessional

 
- Reserveren -

Reserveer nu uw Golfclinic

Reserveer online