Negen uitdagende holes in een majestueuze omgeving
 
- Informatie -

IN 1998 OPGERICHT

Onder de naam Golfclub Roobeek is onze vereniging in 1998 opgericht. Sedert 1 januari 2012 is de vereniging ondergebracht bij Golfbaan Eyckenduyn in Helden. De vereniging is als C-lid aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie. Per 21 augustus 2012 gaat de vereniging verder onder de naam Golfvereniging Eyckenduyn.

Onder leiding van het bestuur zijn diverse commissies in nauwe samenwerking met de staf van Eyckenduyn actief om het golfen tot een fijne en gezellige vrijetijdsbesteding te maken voor alle leden. Nog geen lid? Lid worden of alleen gebruik maken van de NGF handicap registratie kan natuurlijk ook, ons secretariaat verstrekt u graag alle gewenste informatie (secretariaat@eyckenduyn.nl).

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met Dominique Geerlings: +31 (0)6 287 05 267

Leden en overige geregistreerde spelers kunnen inloggen op de Egolf4U website. Daar kunnen zij zich inschrijven voor wedstrijden en toernooien en de informatie over inschrijflijsten en uitslagen raadplegen. Ook vindt elk lid hier zijn persoonlijke gegevens, handicap en handicap historie.

Uiteraard houdt Golfvereniging Eyckenduyn jaarlijks een Algemene Ledenvergadering.

Voor wedstrijden zijn regels opgesteld waar we ons aan moeten houden om elke wedstrijd in goede banen te leiden. Bepaalde regels zijn opgelegd door de NGF maar er zijn ook regels van de baan of van de vereniging opgesteld. Al deze regels zijn vastgelegd in een wedstrijdreglement dat voor elke wedstrijd geldt. Klik hier om het wedstrijdreglement te lezen.