- Wordt lid van -

GOLFBAAN EYCKENDUYNIn het prachtige Limburgse land ligt een volwaardige 9 holes golfbaan op het landgoed Eyckenduyn. Glooiende fairways en ondulerende greens verscholen tussen het groen, verdedigd door uitdagende bunkers en waterpartijen.

De golfbaan heeft het karakter van een “parkbaan” en hier komen de exotische bomen en struiken goed tot hun recht. Tijdens het voorjaar, als de bomen en struiken in bloei staan, krijgt de baan een sprookjesachtige uitstraling, en waan je jezelf in het buitenland. In deze prachtige en rustige omgeving is het heerlijk ontspannen golfen.

Ook voor de startende golfer biedt Eyckenduyn veel mogelijkheden. Zo kan hij of zij terecht om het golfspel te gaan leren op onze Golfacademie. Hier wordt de aankomend golfer op een ontspannen manier wegwijs gemaakt en in contact gebracht met de golfsport. Een relaxtere manier om golfen te leren is ondenkbaar. Onze golfprofessionals putten uit jarenlange ervaring en brengen u de kneepjes van het golfspel bij.

Na deze inspanning kan er nagepraat worden in ons gezellige golfrestaurant waar onder het genot van een hapje of een drankje de verhalen gedeeld kunnen worden met andere golfers. Kom gerust eens een kijkje nemen, wij heten u van harte welkom.

WORDT LID

meld u nu direct aan

    Uw naam
    Uw e-mailadres
    Uw telefoonnummer
    Eventueel bericht